Відома українська актриса театру та кіно, що здобула велику популярність завдяки ролі в серіалі "Папік" Дар'я Петрожицька усамітнилася в кімнаті для улюбленого заняття, але була застукана зненацька. Відповідний ролик з'явився у сторіс на її сторінці в соцмережі instagram.

Дарія Петрожицька з початку повномасштабної війни переїхала до Німеччини, де мешкає зі своїм хлопцем. При цьому вона займається волонтерством, підтримує українців і не забуває підтримувати зв'язок із тими, хто залишився в її рідній країні.

Дарія Петрожицька, фото: Instagram
Дарія Петрожицька, фото: Instagram

На цей раз Дар'я Петрожицька поділилася коротеньким роликом, який, мабуть, міг зняти її бойфренд. Так, актриса вирішила усамітнитися в кімнаті, де із гантелями в руках виконувала тренування. Вона вже помітно захекалася, але старанно продовжувала виконувати вправу, поки її хтось непомітно знімав на камеру.

Дарія Петрожицька. Фото: скрін instagram stories
Дарія Петрожицька. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Прихована камера шпигуна", - йдеться у підписі до ролика.

До речі, актриса незабаром помітила "шпигуна", а той сором'язливо засміявся.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дарія Петрожицька з "Папіка" показала, як виглядала у дитинстві, українці обомліли: "Ох, ця спідничка".

Також наш портал інформував, Дарія Петрожицька з "Папіка" похвалилася бойфрендом, а українці помітили цікаву деталь: "Кільце на пальчику".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Київ вдень і вночі" Вікторія Маремуха через місяць відсутності приголомшила українців змінами: "Патлата, як Мауглі".