Відома співачка Ані Лорак похвалилася перед фанатами ідеальною фігурою у розкішному вбранні.

Ані Лорак має багатомільйонну армію шанувальників, саме тому співачка намагається частенько радувати їх новими фото, відео чи цікавими подробицями з особистого та професійного життя на сторінці в соцмережі Instagram.

Ані Лорак, кадр із виступу на радіо
Ані Лорак, кадр із виступу на радіо

Так цього разу Ані Лорак вирішила поділитись із шанувальниками новим фото. На знімку співачка позує на тлі фонтану, при цьому мило посміхаючись на камеру.

Знаменитість вирішила вибрати досить елегантне вбрання, яке вдало підкреслило її ідеальну фігуру. Лорак приміряла строгий чорний костюм та помаранчевий топ, який став яскравою родзинкою її образу. Щоб вбрання виглядало більш гармонійно, вона додала масивну прикрасу на шию і туфлі на високих підборах.

" ✨Хорошого теплого вечора!", - так Ані Лорак підписала оприлюднене фото.

Фото зі сторінки Ані Лорак
Фото зі сторінки Ані Лорак

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще
Відданим фанатам Ані Лорак дуже сподобалося її вбрання, тому вони почали залишати для знаменитості десятки комплементів.

"Красуня ❤️ гарного відпочинку! 😍", "Шикарна😍 Гарного відпочинку вам!❤️", "Найкрасивіша🔥❤️😍", "Нереальна красуня ❤️‍🔥", "Яка ви стильна🔥 !", "Улюблена красунечка! Прекрасного Вам відпочинку та позитивних емоцій! 🔥♥️ ", "Шикарна😍", "Образ 🔥На стилі", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Лорак, Повалій та інші зрадники: на артистів-зрадників чекає удар і ганьба на Батьківщині.

Раніше ми повідомляли, що кума Ані Лорак Подкопаєва згадала про злочини окупантів у Донецьку та захотіла помсти.