Українська співачка, а також актриса "Жіночого кварталу" Віра Кекелія вразила зворушливими кадрами із сином на руках. Фото зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

У новому посту Віра Кекелія звернулася до шанувальниць, які цікавилися посилом, закладеним в останній пісні "Чи Мала Право Ти". Артистка розкрила суть треку та пояснила, що в ньому немає жодних докорів.

Віра Кекелія, фото: Instagram
Віра Кекелія, фото: Instagram

"Це питання звучить не для докорів, а для того, щоб ви всі знали, що розквіт не можливо зупинити. Саме розквіт допомагає нам зараз долати цю жахливу темряву!", - написала актриса.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Свою промову Віра Кекелія супроводжувала серією атмосферних фото, на яких постала у піджаку на голе тіло та із сином на руках. Автором кадрів стала Марта Адамчук, яка відобразила на них усю красу материнства.

Реакція шанувальників не забарилася.

"Як гарно. Ви з Мартою як завжди на висоті", "Боже, що за краса", "Хіба є щось краще у світі, ніж мати, яка годує дитину? Це і є життя", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія розтопила серця українців милими моментами із сином: "Це так красиво".

Також наш портал інформував, розкішна Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" в епатажному вбранні показала "апетитні" сторони: "Тонкий натяк".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" задерла ніжки у мініатюрній сукні та змусила українців червоніти: "Я така".