Переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт", учасниця конкурсу краси "Міс Всесвіт" та українська блогерка Анна Неплях одного разу здивувала фанатів незвичайними змінами на вигляд.

Відповідними кадрами дівчина поділилася на своїй сторінці у Instagram.

Нова фотосесія Анни Неплях вражає уяву. Цього разу красуня з'явилася у зовсім новому образі. Замість її розкішного довгого волосся на кадрах можна побачити досить коротку стрижку - каре. Для фото вона приміряла строгий білий костюм та туфлі на високих підборах.

Фото зі сторінки Анни Неплях
Фото зі сторінки Анни Неплях

"Нас не чіпляють тихі, м'які, звичайні. Нам не врізається в пам'ять формальна доброта і награна ніжність. Ми не залишаємо в архіві під грифом "цілком секретно" тих, хто лише подобалися або викликали симпатію. Ні .... Нас чіпляє до мозку кісток лише та, яка кігтями до дна в нас, дикою кішкою вгризлася зубами, заповнила собою всього тебе, ніжно і водночас дико вторглася як вихор, як холодна сталь обпалюючись про твою кров... та що змусила прокинутися дикому вулкану, змусила кипіти всі почуття", - зазначила Ганна Неплях.

Фото зі сторінки Анни Неплях
Фото зі сторінки Анни Неплях

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Анна Неплях закликала бути непередбачуваними та просто щирими, щоб назавжди врізатися на згадку про людей.

"З тобою вже назавжди залишається той самий післясмак дикого божевілля, приємне тремтіння по тілу від довгоочікуваних прогулянок, зустрічей і обіймів, незабутній смак поцілунків і шлейф найсмачнішого та найулюбленішого аромату парфумів...", - підсумувала вона .

Фото зі сторінки Анни Неплях
Фото зі сторінки Анни Неплях

Нагадаємо, що одна з улюбленок на шоу "Холостяк" Аня Неплях не змогла приховати цього від українців: "Кіра бухає вже".

Раніше ми повідомляли, що любительку горілки з "Холостяка" Анну Неплях бив син чиновника, Осадча не стрималася: "Я відпустила".