Відома радянська та російська співачка Лариса Доліна, якій заборонено в'їзд в Україну через відвідини окупованого росії українського півострова Крим, поділилася результатами несподіваної фотосесії.

Вона дуже нечасто радує шанувальників своїми фотографіями або відео на власній сторінці в соціальній мережі Instagram, хоча за її життям та творчою діяльністю.

Якось 67-річна виконавиця родом із Одеси постала перед шанувальниками в образі містичної королеви. Її зовнішній вигляд трохи лякає, тому що співачці зробили макіяж у темних тонах, наголосивши на чорній губній помаді. Брови виглядають так, ніби їх прималювали окремо.

Але особливо шокуючою деталлю стала абсолютно лиса голова Долиної, де якимось дивом тримається золота діадема.

Скрін, Instagram Доліна
Скрін, Instagram Доліна

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Скрін, Instagram Доліна
Скрін, Instagram Доліна

Скрін, Instagram Доліна
Скрін, Instagram Доліна

У її глибокому декольті видніється великий хрест, усипаний камінням.

«Друзі, добрий день! Фрагменти минулої фотосесії Дивно, все-таки, як мене бачать художники… Гартуйте та пишіть, чи сподобалося! Усім чудових вихідних! Фото: igorpankov, Макіяж: babyboyshu, Стиліст по волоссю: slavarybokon, Одяг та стиль: goga_nikabadze» , - похвалилася вона.

Скрін, Instagram Доліна
Скрін, Instagram Доліна

Скрін, Instagram Доліна
Скрін, Instagram Доліна

«Нереальна», «Дуже круто! Краса! Таїс Афінська!», «Є чоловіки та жінки, які навіть у глибокій старості не стають старими та старими», «Це ВАУ!!! Начебто з іншої планети!», «Плаття шикарне, і Ви, Ларисо, красуня», - захоплюються шанувальники.

"Не обманюйте стару", "Стиліст по волоссю, попрацював", "Така зачіска йде не кожній, заздрю, у кого правильний череп" , - не згодні інші.

Нагадаємо, що маразматична шанувальниця путіна Лариса Долина вкрала хвору дитину з лікарні: "Вирішили з татом...".

Раніше ми повідомляли, що пособниця путіна Лариса Доліна поскаржилася на погане життя в Європі.