Минуло вже два місяці з моменту виходу першої серії "Венздей" на Netflix, який з перших днів став всесвітньо популярним.

На цей раз головну героїню грала молоденька актриса Дженна Ортега. Дівчина ідеально увійшла до образу, тому її й полюбили... зараз у соціальній мережі Instagram на неї підписано понад 39 мільйонів людей. Хоча до виходу серіалу вона могла не мріяти про такі цифри.

Серіал "Венздей", скріншот: YouTube
Серіал "Венздей", скріншот: YouTube

Наразі стало відомо, що американська актриса, яка зіграла роль Венздей у ​​серіалі "Сімейка Аддамс" - померла. Йдеться про Лізу Лорінг, яка з'явилася на екранах у цьому образі у 1964 році. Вона пішла на 65-му році життя. Видання Variety повідомляє, що цю сумну новину підтвердила її дочка Ванесса Фумберг. Ліза Лорінг померла 28 січня 2023 року, вона потрапила до лікарні з інсультом... з того моменту лікарі три дні виборювали її життя. І навіть підключили до апарату життєзабезпечення, але нічого не вийшло. Тож рідні вирішили відключити її.

"Вона пішла мирно, обидві дочки тримали її за руки", - зазначила її дочка.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Ліза Лорінг, скріншот: Youtube
Ліза Лорінг, скріншот: Youtube

Ліза Лорінг розпочинала свою акторську кар'єру у віці трьох років... вже за три роки вона отримала роль похмурої дівчинки, що принесло їй велику популярність.

Нагадаємо, рай для кіноманів: новинки та найочікуваніші прем'єри на січень 2023 року

Як повідомляв "Знай.uа", повернення монстра та мама новий директор школи: чого можна очікувати від другого сезону "Венздей"

Знай.uа писав, хто буде лиходієм у другому сезоні? Новинка Netflix "Венздей" змусить думати, як Шерлок