Дружина відомого українського ведучого Григорія Решетника, Христина порадувала надзвичайно, і розповіла про свою головну мрію.

Новий пост був опублікований на її сторінці у соціальній мережі Instagram, Активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина показує кадри зі свого життя, а також ділиться різними історіями.

Цього разу вона з'явилася на публіці у шикарному образі, що складається з чорного низу, а також верху рожевого кольору. У руках у неї величезний букет їхніх маленьких троянд, які, мабуть, вона отримала в подарунок.

"Мама трьох синів, що мріє про 🎀💞 Сукня від коханої @gasanova_boutique ❤️‍🔥", - йдеться у повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Справа в тому, що разом із Григорієм Решетником вони виховують трьох синів. І все це лише за 13 років шлюбу.

У 2013 році народився Іван, у 2017 Дмитро, а не так давно, у листопаді 2020 року син Олександр. При цьому, Крістіна не приховує, що вона хоче ще й дочку, тому, не виключено, що пара незабаром порадує нас новинами про поповнення, і сподіватимуться, що це дочка.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Богиня ❤️❤️"; "З'їм😍"; "Ти в цій сукні неймовірна❤️"; "Неймовірна, як завжди КРАСУНЯ"; "Христина, дивлячись на Вашу щиру посмішку, завжди заряджаєшся позитивом. Ви чарівна і сукня 💣"; "Христя, Ви неперевершені. Вау! У Вас чудовий смак в одязі".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Григорій Решетник похвалився додатковою волохатістю, українці оцінили: "Гарний все одно, мавпочка".

Раніше ми повідомляли, що Григорій Решетник погладшав так, що костюм мало не тріснув - танці виявилися зайвими: "Схудни обов'язково".