Українська хіп-хоп та реп-виконавиця Alyona Alyona, справжнє ім'я якої Олена Савраненко пережила серйозну операцію та розповіла про самопочуття прямо з палати. До шанувальників вона звернулася до сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Alyona Alyona намагається постійно перебувати на зв'язку з шанувальниками та показує їм, що відбувається в її житті, публікуючи фото та відео. Цього разу зірка розповіла, що потрапила до лікарні.

alyona alyona. Фото: скрін youtube
alyona alyona. Фото: скрін youtube

Alyona Alyona не стала розкривати подробиць, але зауважила, що їй зробили серйозну операцію, яка стала другою у її житті.

"Мені серйозну операцію робили один раз у житті і це вдруге. Я забула, як це було", - поділилася зірка.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Артистка прямо з палати записала повідомлення фанатам, що все пройшло нормально, і жодної небезпеки для її життя та здоров'я вже немає.

"Все пройшло добре, я жива здорова. Трохи там ще щось болить, але все буде добре. Друга операція у житті, юху", - сказала співачка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Alyona Alyona розповіла, як збігала від батьків до друзів і навіть за кордон: "Ще з юнацьких років".

Також наш портал інформував, що Alyona Alyona повернулася в Україну і зіткнулася з новими випробуваннями блекауту: сусіди налякані, а одяг все ще брудна.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Аліна Гросу перенесла ще одну операцію, але не все пройшло гладко: "Думала видерся, але..."