У мережі показали одну із старих фотографій популярної артистки Тіни Кароль. Там вона у шикарній сукні червоного кольору постановки на тлі мегаполісу.

Новий пост був опублікований на фан-сторінці Тіни Кароль у соціальній мережі Instagram, Де регулярно діляться новими чи архівними кадрами артистки, або ж розповідають новини з її життя.

Тіна Кароль, фото Знай.ua
Тіна Кароль, фото Знай.ua

На цьому кадрі артистка у сукні червоного кольору з оголеною спиною. Зроблено кадр на високому поверсі балкона, і на фоні можна розглянути великий мегаполіс.

"Доброго ранку Лютий 😍 До весни залишилося всього 28 днів" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фотосесія була зроблена ще далекого 2015 року, практично вісім років тому. Тоді під цим фото артистка писала таке:

"Творчість - важка праця, але мені подобається знати йому ціну. Я втомлююся, боюся, переживаю. Але я проживаю це життя. Здатись я завжди встигну".

У коментарях під постом на фан-акаунті користувачі почали писати, що думають про це.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Якщо подивитися на вбрання жінки на різних заходах, то можна помітити, що Тіна Кароль дуже часто з'являється саме в червоному кольорі, адже він їй неймовірно личить.

Свого часу артистка навіть створила фірмову помаду, якою вона постійно користується.

Тіна Кароль. Фото: скрін youtube
Тіна Кароль. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що Тіна Кароль не змогла приховати емоцій від пропозиції, нареченою стала з радістю: "Від захоплення запищала".

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль показала, якою різною буває, і зізналася, кому вірить найбільше.