Солістка популярного гурту Go_A, який представляв Україну на Євробаченні Катерина Павленко не надто часто ділиться різними подробицями зі свого життя. Її особисте життя зазвичай приховано від сторонніх очей.

Однак небажання Катерини Павленко говорити про це ще більше підбурює її шанувальників вишукувати різноманітні подробиці. Так у Instagram на її фан-сторінці поділилися милим кадром із Євробачення.

Катя Павленко. Фото: YouTube
Катя Павленко. Фото: YouTube

На фото можна побачити, як під час оголошення результатів Катерину Павленко ніжно обійняв Дмитра Курята, який працював над її створенням. Цей момент так сподобався шанувальникам, що вони вирішили проілюструвати його влучною цитатою співачки.

"Щастя є. Я його обміняла на тисячі фраз. Зриваються з вуст і летять поза часом і ритму. Світу байдуже він існуватиме з нами і без нас. Почекай, скоро стане не боляче. Максимум прикро. .", - сказала якось Катерина Павленко

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Користувачі мережі не дотримали своїх емоцій та почали ділитися враженнями у коментарях під фото.

"Хочу знову побачити атмосферу Євробачення ❤️, така ностальгія 😢", "класна", "Вау", "таке ностальгічне фото з Євробачення", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Катя Павленко з Go_A знайшла спосіб перемогти росію та путіна: "Повернув нас у минуле життя".

Раніше повідомляли, що Катя Павленко з Go_A без одягу показала, на яку ікону варто молитися.