Дочка відомого українського гумориста, актора, зірки "Квартал 95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрія Ткача зробила кавер на популярну пісню Христини Соловій та зачарувала голосом Олю Цибульську. Мінікліп юної співачки опублікувала її мати Вікторія Ткач на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Ліза Ткач вже у своєму юному віці показує, що отримала від своїх батьків найкращі якості та демонструє безліч талантів, зокрема співи.

Юрій та Вікторія Ткач, фото: Instagram
Юрій та Вікторія Ткач, фото: Instagram

Так, Вікторія Ткач показала, як Ліза влаштувала справжній мініконцерт і по-дорослому заспівала у підключений мікрофон одну з пісень Христини Соловій.

"Залишаю це відео тут... На згадку для себе, для неї, для всіх. Вірю, що це лише початок її яскравого шляху", - підписала ролик дружина Юрія Ткача.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Такий несподіваний кавер зачарував багатьох користувачів мережі, зокрема відому співачку Олю Цибульську.

"Молодчинка", "Така маленька, а така глибока душа, дуже красиво", "А яка ще може бути дочка у таких красивих, веселих, креативних, сучасних та кращих батьків?!?! Ліза неймовірна дівчинка, бажаю їй кращої долі!" , - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, дружина та дочка Юрія Ткача з "Квартал 95" показали "секретний" прийом для підвищення настрою: "Прекрасне тріо".

Також наш портал інформував, Юрій Ткач із "Квартал 95" розповів про свою проблему, яку зрозуміють Кошовий та Яма: "Неголена Червона Шапочка".

Крім того, ми писали, дочка Юрія Ткача з "Квартал 95" ледь сплутали з зірковим татом: "Маленька копія".