Відома українська співачка Ірина Федишин повідомила дуже сумну новину. На війні загинув близький родич двоюрідний брат Роман Климкович. Захиснику України було лише 34 роки.

Про це Ірина Федишин розповіла на своїй сторінці у мережі Instagram.

Публікація Ірини Федишин, скріншот: Instagram
Публікація Ірини Федишин, скріншот: Instagram

"Не вірю. Сьогодні втратила свого двоюрідного брата Романа Климковича, який у свої 34 роки віддав життя за Україну, загинув у бою під Соледаром. З перших днів війни пішов боронити рідну землю добровольцем.

Ромчик, братику, пишу цей пост, сльози заливають, я не вірю! Ми нещодавно бачилися, тебе відпустили на десять днів додому. Ти одразу відвідав нашу бабусю. Потім ти прийшов до мене в гості та розповідав про війну. Ти був сповнений сил, енергії навіть словом не обмовився, що там тяжко. А в мене навіть думки ніколи не було, що може щось трапитися.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Публікація Ірини Федишин, скріншот: Instagram
Публікація Ірини Федишин, скріншот: Instagram

Ти пишався мною, а я все життя пишатимуся твоїм подвигом – віддати життя за свободу України. Серце нашої родини розбите, ми дуже тебе любимо, Ромчику, спи спокійно, мій братику. Вічна пам'ять героя України", - пише Ірина.

Нагадаємо, красуня Ірина Федишин дратувала спокусливим поглядом українців: "У мене починається частіше серцебиття".

Раніше повідомлялося, Ірина Федишин показала, від кого успадкувала миловидну зовнішність: "Три покоління красунь".

Також, Ірина Федишин "перевернула ефір вгору дном" і заспівала свою улюблену пісню: "Особиста моя візитка".