Популярна українська виконавиця Ірина Федишин показала, на які несподівані зміни на вигляд зважився її чоловік. Фото знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Федишин активно виступає із благодійними концертами, щоб підтримувати українських захисників та наближати перемогу. У невеликих перепочинках від роботи вона знаходить час для сім'ї та спілкування з шанувальниками, яких періодично радує новими кадрами.

Ірина Федишин. Фото: скрін youtube
Ірина Федишин. Фото: скрін youtube

На цей раз Ірина Федишин вразила спільним фото з чоловіком. Співачка зазначила, що її коханий зважився на несподівану зміну у зовнішності – поголив бороду. Вона запитала, що про це думають шанувальники і зізналася, що їй більше подобається з рослинністю на обличчі.

Віталик сьогодні поголив бороду, щоб виглядати молодшою. Що скажете?, бо я за бороду Ірина Федишин

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Думки українців розділилися. Дехто наголосив, що чоловікові зірки краще з бородою, а інші проголосували за оновлений вигляд.

"Хоч я не люблю бородатих, але Віталію підходить борода", "Без бороди він як хлопчик 20 років", "Без бороди і з нею норм! А ось волосся на голові без бороди смішно, як ще нормально пострижеться буде ще молодше!", "Вашому чоловікові краще підходить з бородою", "Без бороди виглядає на 10 років молодше за вас", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Ірина Федишин розповіла, який важливий багаж втратила між концертами: "Як викрутитись..."

Також наш портал інформував, Ірина Федишин вирішила поекспериментувати та пустила себе з молотка за кругленьку суму: "Дуже хвилювалася".

Крім того, ми писали, співачка Ірина Федишин зупинилася у сніговій казці та дратувала українців: "Сніжить?"