Кендал Дженнер позувала топлес для весняної кампанії Marc Jacobs 2023, балансуючи в парі дизайнерських 7-дюймових підборів на платформі.

Зірка "Кардаш'янов" змоделювала Мері Джейн з кількома пряжками з намистом-ланцюжком зі штрих-кодом та монограмою (135 доларів) та обручами Обручі Charmed Bubble Heart (95 доларів), а також чорними трусами та прозорими колготками.

Модель Ірина Шейк також з'явилася у розкішній рекламній кампанії, яку зняв Тайрон Лебон у Лос-Анджелесі.

На інших знімках Дженнер демонструє шкіру карамельно-рожеву версію міні-сумки (395 доларів).

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Сексуальні знімки з'явилися після того, як 8 лютого Дженнер поділилася серією спекотних селфі в білизні, одягнена в бюстгальтер бюстгальтер-балконет із сіткою Cuup (68 доларів), від якого вона пізніше відмовилася заради моменту топлес.

Засновниця 818 Tequila, здається, останнім часом відхиляється від бренду коригуючої білизни Skims сестри Кім Кардаш'ян, але не схоже, що Кім мав проблеми з відсутністю лояльності її молодшої сестри до бренду.

"Насправді ідеально", - захоплювалася 42-річна Кім у розділі коментарів до посту Кендал.

Нагадаємо, що Кайлі Дженнер у білизні Кім Кардаш'ян без макіяжу та з "лисою" особою змусила збліднути фанатів: "Відшліфували".

Раніше ми повідомляли про сповіді, витираючи сльози: Кендалл Дженнер і Кім Кардаш'ян загнали власну матір у лікарняне ліжко?