Катерина Нікітіна, яка відома українцям завдяки своєму гумористичному таланту та участі у проекті "Жіночий квартал", поділилася черговою цікавою фотографією. На її офіційну сторінку підписано понад 71 тисячу осіб.

Артистка активно розміщує не лише матеріали своїх виступів, а й особисті знімки. Цього разу вона поділилася з шанувальниками у соціальних мережах ефектним знімком та похвалилася стрункими ніжками та спортивною фігурою.

Катя Нікітіна, фото: Знай.ua
Катя Нікітіна, фото: Знай.ua

"Люблю до дикого стану ревнувати чоловіка, який мені ніхто" , - підписала вона фотографію, зроблену в нічному клубі.

На Катерині чорна сукня з розрізом на стегні, а волосся прибране в акуратну зачіску. Свій тусувальний образ вона доповнила трендовими черевиками на грубій підошві, які додають розмаїття в ансамбль.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Скрін, Instagram Нікітіна
Скрін, Instagram Нікітіна

"Шикарний вигляд" , - оцінили вечірнє вбрання Катерини її шанувальники.

"Не ти одна так робиш" , - підтримали її читачі сторінки.

Нагадаємо, що запальничка Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" майже впала зі стільця і ​​втратила штани: "Поки думала, втомилася". Більшість українців та шанувальників "Жіночого кварталу" говорять про захоплення фігурою жінки.

Раніше ми повідомляли, що зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна не посоромилася показати себе справжню: "Втомлена, з потрісканими губами".

Також стало відомо, що Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" після пухнастих заячих вух приміряла на себе гостренькі ріжки: "Милий демон".