Відомий гуморист, учасник "Ліги сміху", а також учасник першого сезону шоу "Холостячка" Андрій Рибак показав, як оригінально дивує свою дружину вранці та розсмішив українців. Ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Андрій Рибак присвячує чимало часу соцмережам, адже активно спілкується зі своїми шанувальниками та ділиться не лише особистими фото, а й часом піднімає настрій кумедними жартами. Цього разу він вирішив пожартувати з дружини.

Андрій Рибак. Фото: скрін youtube
Андрій Рибак. Фото: скрін youtube

Так, Андрій Рибак показав, як оригінально тішить кохану з ранку, принісши їй у ліжко два листочки з варіантами, де вони снідатимуть - "вдома" чи "не вдома". Вибравши другий варіант його дружина зраділа, але далі на неї чекало невелике розчарування. Замість ресторану пара перекусила на лавці серед вулиці.

"Радуйте коханих частіше!", - з гумором написав Андрій Рибак.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Реакція українців не змусила довго чекати.

"Гуру романтики", "Найкраще відео, яке я бачила", "Ахаххаха, це найкраще відео з подібних", "Потрібно чоловікові так зробити, вигуляти біля під'їзду", - посміялися у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Андрій Рибак із "Холостячки" показав, що таке хороша музика і пожартував з Трінчер: "Яка ти козачка".

Також наш портал інформував, колишня Еллерта з "Квартал 95" Ксенія Мішина похвалилася красою, але клюнув тільки пес: "Прийняти їх і жити".

Крім того, наш портал інформував, "Холостяк" Алекс Топольський згадав, як він крутився біля чоловіків-стриптизерів: "Багато флірту".