Відома співачка Віра Брежнєва поміркувала про 18-річну різницю у віці з Костянтином Меладзе.

На своїй сторінці в Instagram у розділі stories знаменитість заявила, що різниця у віці не є перепоною для здорових стосунків із її чоловіком. Брежнєва впевнена, що щасливі стосунки можна побудувати в тому випадку, якщо принципи та цінності коханих збігаються, і це ніяк не відноситься до різниці у віці.

Віра Брежнєва, фото: Instagram
Віра Брежнєва, фото: Instagram

При цьому вона наголосила, що щасливі стосунки завжди потребують зусиль з боку обох партнерів. Брежнєва впевнена, що рано чи пізно кожна пара стикається з певними труднощами, адже ідеальних стосунків не існує.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе. Фото: навколо ТБ.
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе. Фото: навколо ТБ.
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе. Фото: навколо ТБ.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"Щастя залежить не від віку, а коли довіряєш вибору свого серця, поважаєш себе і партнера, коли над відносинами рівнозначно працюють обидва, коли збігаються цінності та принципи. Коли ви вибираєте один одного щодня. Відносини - це така ж праця, як і будь-яка робота. Тому, приходячи з роботи, теж потрібно працювати, але в іншому ключі. Ідеальних стосунків не буває. Це шлях зі своїми тріщинами, шорстками, слизькими ділянками", - зазначила Віра.

Варто нагадати, що у 2015 році продюсер Костянтин Меладзе одружився зі своєю підопічною Вірою Брежнєвою, з якою, за чутками, перебував у таємних стосунках багато років.

instagram.com/ververa
instagram.com/ververa

Нагадаємо, що Віру Бержнєву відправили подалі без Костянтина Меладзе: "Залишайся там жити назавжди".

Раніше ми повідомляли, що Віра Брежнєва застрягла під водою і почала верещати: "Нас чекала ще зграя".