Лія Ахеджакова - відома, на жаль, російська актриса, яка народилася у Дніпропетровську (нині Дніпро), Україна.

Ви можете знати її завдяки ролям у таких фільмах, як "Моква слезам не верит", "Служебный роман", "Ирония судьбы или С легким паром". Жінка пропрацювала у театрі "Современник" протягом 45 років. І зараз її почали "скасовувати" через безперервну підтримку українського народу.

Лія Ахеджакова. Фото: Instagram
Лія Ахеджакова. Фото: Instagram

Нині про неї згадала зірка серіалу "Кріпосна", романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина.

"Лія втратила останню виставу, в якій виконувала головну роль. Ублюдковий пуйлівський режим боягузливо переслідує літню жінку і прекрасну актрису. Сила цієї "держави" - відібрати останню роль у маленької жінки, яка на порядок вища за істоту в кремлі , вистрілити в спину на мосту, отруїти труси в готелі, розбомбити житлові квартали.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Лія Ахеджакова, скріншот: Instagram Stories
Лія Ахеджакова, скріншот: Instagram Stories

За Лію Ахеджакову також заступилася і польська актриса Барбара Брильська, яка грала разом із нею у фільмі "Ирония судьбы или С легким паром", виконавши роль Наді. Жінка заявила, що їй просто необхідно виїхати з РФ, бо ця країна такої актриси не варта.

"Вони не дадуть їй життя, ці комуністи, прокляті Богом люди. Їй треба їхати і боротися, як ми", - сказала Барбара Брильська.

Нагадаємо, Лія Ахеджакова, яка підтримує Україну, показала біль Маріуполя очима 12-річної дівчинки: "Вдалося вийти"

Як повідомляв "Знай.uа", колишня "Холостячка" Ксенія Мішина перетворилася на Жанну Фріске на ліжку: "Коли заплющу очі"

Знай.ua писав, Лія Ахеджакова показала, на що перетворився путін за 16 років, Володимира більше немає: "Крим і Донецьк з Луганськом повернуться"