Відомий радіоведучий "Люкс ФМ" Слава Дьомін регулярно записує цікаві інтерв'ю з українськими знаменитостями на YouTube та частенько розміщує свіжі публікації для своїх шанувальників у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 150 тисяч людей.

Слава Дьомін розповів про конфлікт з танцюристом Владом Ямою, якого і так засуджують через від'їзд до США на початку війни. Він заблокував його і сина-підлітка в соцмережі з незрозумілих причин, і ведучий щиро дивується, що такого міг наробити.

Влад Яма, фото: Instagram
Влад Яма, фото: Instagram

Ведучий намагався зв'язатися з Ямою і навіть записав йому голосове повідомлення, але воно не було прослухане. Проте українці не залишили поза увагою цей випадок і запитали у танцюриста, що сталося. Той у відповідь вдав, що не знає Дьоміна.

"Образа Ями настільки велика і для мене все ще є незрозумілою. Легше ображатися, ніж відповісти і розібратися. Так не повинні чинити дорослі та мудрі люди", - зазначив Слава.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Українці під постом вкотре висловилися про "втечу" Влада Ями та заявили, що йому не вистачає мужності, а його ім'я зовсім скоро всі забудуть.

Коментарі - instagram.com/slavademin_official/
Коментарі - instagram.com/slavademin_official/

Коментарі - instagram.com/slavademin_official/
Коментарі - instagram.com/slavademin_official/

Нагадаємо, Влад Яма вже забув українську мову, сидячи в США від початку війни: "Сподіваюся там і залишитеся"

Раніше ми писали про те, що дружина Анатолія Анатоліча Юла розповіла, як породилася з Владом Ямою: "Майамі без них не Майамі"

Як повідомляв Знай.ua, Влад Яма з "либою" до вух знову показав, як розважається в Лос-Анжелесі, хайпонувши з українським прапором: "Чому Дьоміна заблокували"