За кілька місяців у травні відбудеться щорічний пісенний конкурс "Євробачення-2023", який цього року пройде у Великій Британії, хоча перемогу здобув український колектив Kalush Orchestra.

Рішення ухвалено через те, що в нашій країні триває повномасштабна війна і проведення такого міжнародного заходу є небезпечним, оскільки російські ракети продовжують літати над мирними містами.

Kalush Orchestra, фото: Instagram
Kalush Orchestra, фото: Instagram

Цього року Україну представлятиме TVORCHI, які виграли під час Нацвідбору. Вони виконають пісню "Heart Of Steel". І, як виявилось, наша країна знову є головним фаворитом на перемогу на "Євробаченні". Букмекери віддають аж 26% на перемогу TVORCHI. На другому рядку знаходиться Швеція, хоча їх кандидат ще не був представлений.

Чи виграє Україна двічі – ми дізнаємося лише у травні. Перший та другий півфінали відбудуться 9 та 11 травня. Фінал – 13 травня.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Гурт Tvorchi
Гурт Tvorchi

"Я повинен сказати, що ця пісня справді запам'ятовується, Україна йде разом з Норвегією в мій плейлист", "Я сподіваюся, що ми добре вшановуємо вас, Україно, у Ліверпулі 2023. У вас чудовий виступ. Любов від ваших братів і сестер у Сполученому Королівстві", - пишуть закордонні користувачі.

Прогноз букмекерів, скріншот: eurovisionworld
Прогноз букмекерів, скріншот: eurovisionworld

Нагадаємо, Kalush Orchestra навчили Арнольда Шварценеггера говорити українською та зняли у своєму кліпі: "Це розрив"

Як повідомляв "Знай.uа", Катю Павленко з Go_A нарешті застали в обіймах симпатичного чоловіка: "Щастя є. Я його обміняла"

Знай.ua писав, зірка "Євробачення" Руслана зробила все, щоб Бог почув її молитву за Україну: "Сміливо йшли вперед і боролися"