Популярна українська виконавиця Lida Lee (справжнє ім'я - Лідія Скорубська), яка брала участь у шоу "Х-фактор" та "Голос країни", а також працювала бек-вокалісткою MONATIK, окрім іншого, ще є активною користувачкою соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 70 тисяч людей.

Lida Lee з нагоди найромантичнішого свята Дню святого Валентина презентувала чуттєву роботу під назвою "З тобою", в якій співає про безмежне кохання, що не боїться відстані та інших перешкод, з чим зіткнулися багато українців під час війни.

Lida Lee, кадр з кліпу
Lida Lee, кадр з кліпу

Кліп теж зачаровує з перших кадрів. У ньому співачка виконує пісню в оточенні сотні палаючих свічок та під супровід талановитих музикантів.

"Я вірю, що кохання здатне подолати темряву та запалити мільйони сердець водночас! Набагато більше, ніж свічок, які ви можете побачити у цій відеороботі" - наголосила вона.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Пісню вона присвятила не комусь конкретному, а всьому навколишньому одразу, де є кохання. За словами зірки, це саме те почуття, яке дає сили жити та вірити в краще.

"Бажаю кожному провести цей день із близькими та "З тобою". Онлайн чи офлайн. За тисячі кілометрів одне від одного або в спільній квартирі. Любов переможе темряву! Любов понад усе! ❣️", - підкреслила Скорубська.

Нагадаємо, Lida Lee спробувала "вилікувати" травмованих війною українців, почавши з правди: "Залишатися чесним із собою"

Раніше ми писали про те, що Lida Lee показала магію перетворення і закружляла голови українцям: "Сумували?"

Як повідомляв Знай.ua, Lida Lee показала того, хто будить її вранці поцілунками та довіряє найдорожче: "Укус за інтимне місце..."