Відомий російський шоумен Максим Галкін показав, як діти Гаррі та Ліза розважають Аллу Пугачову, поки він на гастролях. Зворушливим роликом, який йому надіслала дружина, він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Максим Галкін з перших днів повномасштабної війни підтримав Україну та залишив будинок у Росії. Зараз разом з Аллою Пугачовою та дітьми він облаштувався в Ізраїлі. Артист активно гастролює, тому дружина та діти часто залишаються одні, але нудьгувати їм не доводиться. Так, шоумен показав, як Гаррі та Ліза розважаються і не дають занудьгувати зірковій мамі.

Алла Пугачова. Фото: скриншот Instagram
Алла Пугачова. Фото: скриншот Instagram

На відео Ліза Галкіна намагається зробити відомий трюк із пластиковою пляшкою, частково наповненою водою. У дівчинки нічого не виходить, а на задньому плані Алла Пугачова заспокоює її, запевняючи, що циркачі освоюють свої трюки роками, і їй потрібна практика. Потім випробувати успіх вирішив її брат Гаррі і в нього вийшло з першого разу.

"З вас 100 доларів", - дуже радісно закричав Гаррі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Алла Пугачова зняла неймовірно емоційну реакцію сина і показала, що нудьгувати з такими енергійними дітьми їй не доводиться.

Раніше портал Знай повідомляв, Аллу Пугачову назвали "селом" на батьківщині, першим заступився не Галкін: "Не дивлячись на те, що живе у замку".

Також наш портал інформував, і жодні операції не потрібні: Алла Пугачова показала свою натуральну особу, якій позаздрять багато хто.

Крім того, ми писали, дочка Максима Галкін Ліза самоукраїнізувалась під музику від брата: "Пощастило тобі, Максе, з дружиною".