Минув місяць з моменту, як ми дізналися про фінальне рішення Алекса Топольського про те, з ким він намагатиметься побудувати міцні стосунки та сім'ю.

Стільки ж пройшло і з моменту, коли всі вирішили висловити свою точку зору щодо учасників романтичного шоу "Холостяк". Вони між собою постійно з'ясовували стосунки, лаялися. Спочатку після пост-шоу висловилася дружина ведучого Григорія Решетніка. А зараз і сам чоловік в інтерв'ю "КП в Україні" вирішив присоромити Алекса Топольського і дівчат за публічні скандали, які стали фішкою цього сезону.

Григорій Решетник, скріншот: Youtube
Григорій Решетник, скріншот: Youtube

Алекс із Катею Лозовицькою не зміг побудувати міцні стосунки. Їхнє "спільне" закінчилося за місяць. Він увесь час думав про фіналістку Сашу Мудру, але виходячи із серії публікації один про одного - нічого не вийшло і не вийде через надмірну жовчу.

“Зізнаюся, не очікував. Я вже 12 років веду проект "Холостяк" і до цього реакція учасників після закінчення була стриманішою. Посада Алекса про те, що Саша спустила на нього балійських собак, це було вже смішно. Це трохи по-дитячому виглядає, як на мене” - зазначив Решетнік.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Григорій Решетник. Фото: скрін youtube
Григорій Решетник. Фото: скрін youtube

Григорій хотів би, щоб усі вони були добрішими і не переходили до звинувачень один одного, що ведучого дуже засмучує.

Нагадаємо, можна у "Холостяк" замість Гриші Решетніка: дружина телеведучого похвалилася тим, що не дано її зірковому чоловікові

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Алекс Топольський побоявся любити через ризик: "Скінчилося плачевно..."

Знай.ua писав, "Холостяк" Алекс Топольський згадав, як він крутився біля чоловіків-стриптизерів: "Багато флірту"