Відома українська акторка, зірка серіалу "Фортечна" та колишня головна героїня романтичного реаліті "Холостячка" Ксенія Мішина, яка нещодавно повернулася додому в Україну, вирішила показати дуже милі кадри з особистого життя.

Віддані шанувальники Ксенії знають, що зараз Ксенія сама займається вихованням 10-річного сина Платона. Ось настав час і тепер зіркова мама може разом із сином провести час в українській столиці, і вони влаштували собі сімейний вечір.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Ксенії Мішиній у мережі Instagram.

Stories Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram
Stories Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram

"Не хотів зі мною танцювати", - зізналася Ксенія Мішина.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

За словами акторки, син не мовчав весь вечір, а коли мама попросила його трохи потанцювати Платон заявив, що це якийсь "кринж". Мабуть, Платон зрозумів, що йому доведеться шукати нового бойфренда для мами, щоб їй не було нудно.

Stories Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram
Stories Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram

Також можна помітити, що Ксенія Мішина опублікувала ціле відео у своїх історіях, на яких зняла сина, себе, а також дуже комфортну атмосферу в одному з київських ресторанів. Тут же були на всіх столах свічки та дуже тихий музичний супровід. Отака буває атмосфера на сімейних заходах у Ксенії Мішиної.

Нагадаємо, "Не дочекалася...": зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька кинула німецького бойфренда заради пацана із Запоріжжя.

Раніше повідомлялося, колишня Еллерта з "Квартал 95" Ксенія Мішина похвалилася красою, але клюнув тільки пес: "Прийняти їх і жити".

Також, колишня "Холостячка" Ксенія Мішина покрутила пружним "горіхом" у улюблених позах: "Ти припиняй".