Знаменитий український телеведучий, а за сумісництвом і мандрівник, автор проєкту "Світ навиворіт" Дмитро Комаров побував у дуже секретному місці ЗСУ та показав, де ухвалюються важливі стратегічні рішення. Про це він розповів на своїй сторінці в instagram.

Повномасштабна війна змінила долі мільйонів українців, зокрема Дмитра Комарова. Замість того, щоб показувати глядачам нові країни та подорожі, він висвітлює правду про злочини російської армії в Україні. Також він анонсував свій новий проєкт, присвячений року війни і поділився уривком із нього.

Дмитро Комаров, фото: Instagram
Дмитро Комаров, фото: Instagram

Так, Дмитро Комаров поділився, що йому вдалося побувати на одному із найзасекреченіших об'єктів — Центрі бойового управління ЗСУ.

"Я свідомо називаю це місце "Центр прийняття рішень", бо саме так наш ворог називає такі місця. І саме вони – головна мета ворога. Це Центр бойового управління. Не скажу де і коли відбувалася зйомка. Все було зроблено з дотриманням заходів безпеки. після довгих місяців очікування на зустріч”, - поділився ведучий.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Телеведучий додав, що йому пощастило особисто поспілкуватися з генералом Сирським, під командуванням якого вдалося вигнати окупантів із Київщини, а згодом і з Харківщини.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дмитра Комарова зробили "головою" шахрайських схем, які виманюють гроші: "Не буває кулі".

Також наш портал інформував, чарівна дружина Дмитра Комарова з "Світу навиворіт" Олександра "втратила сон" через останню путівку: "То яка...?"

Крім того, ми писали, дружина Дмитра Комарова з "Світу навиворіт" Олександра Кучеренка здивувала українців образом: "За якусь збірну".