Співачка Анастасія Приходько, яка виконала роль помічниці гравця в шоу "Ігри талантів", одного разу поділилася, чи любить святкувати День закоханих, і згадала найкращий подарунок, який отримувала цього дня.

Як зазначається, у розважальному шоу на телеканалі "Україна" Анастасія Приходько з'явилася, щоб допомогти учасниці розгадати приховані таланти незнайомців. У такий спосіб вони могли виграти гроші на здійснення великої мрії.

Анастасія Приходько, фото: Instagram
Анастасія Приходько, фото: Instagram

Напередодні найромантичнішого свята співачка розповіла, як у її сім'ї відзначають День святого Валентина, та що для неї змінилося цього року.

"Обов'язково купимо коньяк (сміється), накриємо стіл і будемо вдома в тісному колі. Святкувати у ресторан не підемо у зв'язку з епідеміологічною ситуацією, адже жарти жартами, а вдома у нас маленькі діти", – поділилася виконавиця Анастасія Приходько минулого року .

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Зірка згадала, що найкращий подарунок цього дня отримала від чоловіка Олександра. Він орендував великий заміський комплекс, і там вони разом провели незабутні вихідні. Те свято запам'яталося співачці назавжди.

Настя Приходько, фото з Instagram
Настя Приходько, фото з Instagram

У свою чергу вона також не проти побалувати коханого.

"Ми з чоловіком один одному передарували все, що тільки можливо, тому щороку це робити все складніше. Але я обов'язково щось придумаю. Як на мене, подарунок не обов'язково має бути дорогим, головне – його доречність. Можливо, знайду якусь- то одяг, а може, виберу щось з електроніки" , - каже Анастасія Приходько на знімальному майданчику.

Нагадаємо, що Анастасія Приходько зізналася, як через "свині" їй не дали "дихати": "Мої думки ви знаєте".

Раніше ми повідомляли, що Анастасія Приходько згадала свій легендарний хіт "Мамо", пояснивши його суть: "Особливе місце".