Популярний український журналіст, телеведучий та зірка програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров вже не уявляє свого життя без подорожей. З кожним разом його експедиція стає ще більш небезпечною та екстремальною.
На своїй сторінці в Instagram Дмитро Комаров зізнався, що після експедиції до небезпечного Пакистану йому захотілося підняти "градус адреналіну". Навіть його дружина Олександра Кучеренка запитувала себе, куди ж йому поїхати, щоб подорож не була нудною.

Дмитро Комаров. Фото: скрін instagram
Дмитро Комаров. Фото: скрін instagram

"Коли підвищуєш "градус адреналіну" в експедиціях, того самого адреналіну стає вже недостатньо. Людині властиво спиратися на минулий досвід і пережиті емоції. Хочеться вже більшого. минулого разу. Хочеться чогось такого, що ти ще ніколи не відчував. З Колумбією я не помилився", - зазначив Комаров.

Дмитро Комаров разом зі своєю командою провів експедицію у Колумбії та приготував після них цікаві випуски для українців. Телеведучий зізнався, хоча знімає програму "Світ навиворіт" вже 12 років, у цій експедиції відчуття були настільки сильні, що ніби він уперше кудись поїхав.

"Я вже чекаю, коли ми зробимо, а ви подивіться цей випуск. І неодмінно скажете, що ми божевільні 🙂 А я погоджуся. Це буде відмінний комплімент. Якщо сюжети вас дивують і вражають - значить, ми їздили не дарма. Наша команда намагалася. Одне з найнебезпечніших місць у світі знято 👌", - підсумував він.

Фото зі сторінки Дмитра Комарова
Фото зі сторінки Дмитра Комарова

Нагадаємо, що Дмитра Комарова зробили "головою" шахрайських схем, які виманюють гроші: "Не буває кулі".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Раніше ми повідомляли, що Дмитро Комаров із "Світу навиворіт" потрапив під обстріл після зустрічі із Зеленським.