Віктор Павлік показав зізнання від молодої шанувальниці. Відповідна публікація з'явилася на його офіційній сторінці у соціальній мережі.

Відомий український співак Віктор Павлік має багатотисячну армію шанувальників. Тому він досить активний у своєму Instagram, на який підписано 120 тисяч людей. Тут він ділиться новими фотографіями чи цікавими моментами із життя, а іноді спілкується із шанувальниками у форматі сторіс.

14 лютого, ймовірно, на честь Святого Валентина він опублікував побажання шанувальниці. Дівчина показала фрагмент із виступу співака, коли він виконував "Ти подобаєшся мені" .

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Дівчина підписала цей кадр побажанням закоханими: "Нехай вас хтось любить, як я Віктора Павліка". Свій пост дівчина підписала смайликом серця.

Визнання Віктору Павліку. Фото: скріншот сториз

Нагадаємо, що Віктор Павлік розповів про що шкодує після народження їх із Катею Репяховою сина: "Водночас на моїх очах...". Батьківство над Михайлом свідоміше, запевняє Віктор Павлік.

Раніше ми повідомляли, що Віктор Павлік показав, як красуні намагаються попою, поки Репяхова хизується в трусах. Віктор Павлік поділилася спокусливим відео інших дівчат, доки Катя Репяхова теж намагається на камеру.

Також стало відомо, що Віктор Павлік мрійливо пригорнувся до пружних грудей красуні на очах у дружини Репяхової: "Ох ви дали".