Ресторатор та суддя проекту "МастерШеф" Ольга Мартиновська, яка має чимало шанувальників, активно ділиться своїми новими фото та відео, а також цікавими подробицями з життя на своїй особистій сторінці в Instagram.

Якось жінка пустила на свою кухню колегу – Вову Ярославського.

"Love is - коли допускаєш два шефи на одній кухні. Тому що за законами партнерства та дружби, подвійна порція сніданку сильніша за будь-які стереотипи" , - підписала вона ефектний знімок.

На фото вона у яскраво-рожевому костюмі та Ярославський у класичній «трійці» позують, міцно тримаючись за руки та весело посміхаючись у кадр.

Скрін, Instagram Ольга Мартиновська
Скрін, Instagram Ольга Мартиновська

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Оля, я вас не дізналася", "Половина точно не дізналася, скоро буде новина, що це якась інша жінка", "Боже, яка ти смачненька", "Так, Олю, і всі повірили, що ви не пара" , - пишуть у коментарях до повідомлення шанувальники Мартиновської.

Фото зі сторінки Ольги Мартиновської
Фото зі сторінки Ольги Мартиновської

"Які ж ви класні разом. Дуже сподіваюся, що це все насправді, а не піар заради проектів", "Ви поодинці круті. А разом - це вибух, неймовірні", - додають передплатники сторінки .

Володимир Ярославський, фото: Instagram
Володимир Ярославський, фото: Instagram

Нагадаємо, що улюблениця Ектора з "МастерШеф" Оля Мартиновська розповіла, як використовує за їжу: " Мені, безперечно, подобалося".

Раніше ми повідомляли, що Оля Мартиновська зізналася, кого не хоче відпускати, це не Ектор і Ярославський: "Ми стали міжнародною родиною".

Також стало відомо, що Оля Мартиновська розповіла, чому ніколи не вийде заміж за Ярославського: "Вова, ну хоча б 10 сантиметрів".