Відомий український музикант з Харкова Сергій Бабкін виконав свій концерт для українських захисників, які потрапили у шпиталь.

Деталі він розкрив на своїй сторінці в соціальній мережі instagram, де на співака підписано 430 тисяч шанувальників.

Сергій Бабкін. Фото: instagram.com/babkin_official/
Сергій Бабкін. Фото: instagram.com/babkin_official/

Харків. Був дуже радий співати для наших військових! Саме та мить, коли ти чітко усвідомлюєш своє призначення. Пісня лікує Душу! — написав музикант.

Сергій Бабкін. Фото: Instagram
Сергій Бабкін. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

На короткому відео Сергій виконує свою українську версію пісні "Я солдат".Поранені бійці, які проходять лікування у шпиталі хто на візочку, хто з перебинтованими кінцівками, прийшли прожити ці хвилюючі миті.

Сергій Бабкін. Фото: Instagram
Сергій Бабкін. Фото: Instagram

"Це саме та мить!", "І всі дякують Вам за неї", " Дякуємо, що приїхали і підняли настрій, і підтримали наших солдатів", "Як завжди сильно Сергію, дякуємо Вам за те, що ви робите!", "Круто! Давайте підтримувати хлопців у військових шпиталях. Це дуже важливо!", "В 1000 разів ця пісня звучить краще, ніж оригінал", - написали у коментарях.

Сергій Бабкін, коментарі. Фото: Instagram
Сергій Бабкін, коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що Сергій Бабкін порадував українців атмосферним різдвяним сюрпризом: "Найчарівніше свято".

Як повідомляв "Знай.ua" Сергій Бабкін з "5niцца" похвалився придбанням, без якого не уявляє новорічне свято та загадав бажання: "Протягом цієї зими".

Також "Знай.ua" інформував, сяючі від щастя Сергій та Сніжана Бабкіни похвалилися здійсненням бажання: "Так мріяли".