Популярний український виконавець Сергій Бабкін порадував шанувальників несподіваним та дуже атмосферним різдвяним сюрпризом. Деталі він розкрив на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Сергій Бабкін активно виступає з благодійними концертами, щоб мати можливість підтримувати воїнів на передовій, але не забуває радувати і всіх інших. Так цього разу він здивував різдвяним сюрпризом, який він присвятив дітям.

Сергій Бабкін. Фото: скрін youtube
Сергій Бабкін. Фото: скрін youtube

Ще з дитинства Різдво для мене - це найчарівніше свято, сповнене очікування дива, в оточенні рідних. Я завжди вірив і досі вірю, що в різдвяну ніч відбувається все найзаповітніше. Нині у нашій країні важкий час. Але як би страшним він не був, він не може забрати у дітей Різдво Сергій Бабкін

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Музикант розповів, що разом із легендарним гітаристом та співаком Хосе Фелісіано та австрійським співаком FaWiJo вони подарували нове звучання знаменитому різдвяному гімну. Сергій Бабкін зазначив, що насамперед робота спрямована на те, щоб порадувати українських дітей. При цьому кошти, що зібрані з пісні, підуть на допомогу Україні.

Раніше портал Знай повідомляв, Сергій Бабкін з "5nice" похвалився придбанням, без якого не представляє новорічне свято та загадав бажання: "Протягом цієї зими".

Також наш портал інформував, Сніжана Бабкіна зізналася, як фанатіє від чоловіка музиканта і знає те, що він приховує від усіх: "Спасибі за чесність".

Крім того, ми писали, Надя Дорофєєва отримала вибух мозку і не дотрималася слів захоплення від Ірини Горової: "У цьому ти".