Відома українська рестораторка та суддя шоу "МайстерШеф.Битва сезонів" якось Ольга Мартиновська вирушила на відпочинок у гори, але так захопилася катанням на лижах, що потім ледве могла встати з ліжка.

Про це Ольга Мартиновська розповіла на своїй сторінці у соцмережі Instagram у розділі stories. Вона зізналася, що так захопилася красою гір, що не змогла втриматись від катання на лижах. Однак довга перерва дала свої результати, тому Мартиновська сильно забилася.

Ольга Мартиновська, скріншот
Ольга Мартиновська, скріншот

"Я накаталася так... Так що не можу встати з ліжка. Була тільки що на масажі, мене хоч якось розім'яли. Забила собі все: лікті, куприк, спину, лопатку. Я не знаю. , як я завтра встану на лижі, як я взагалі встану з ліжка. Знаєш, таке відчуття, коли на море їдеш і першого дня згорів, і тіло все болить", - розповіла вона.

Ольга Мартиновська, скріншот
Ольга Мартиновська, скріншот

Однак такі неприємності в перший день відпочинку не зіпсували Мартинівської відпустки загалом. Вона була дуже задоволена, що вирушила все-таки в засніжені гори, і сповна може насолодитися останнім місяцем зими.

"Але, проте, тут так класно. Тут так красиво", - зізналася Ольга Мартиновська.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, що ж Ярославський? Оля Мартиновська з "МастерШеф" показала справжнє кохання: "Всі повірили, що ви не пара".

Раніше ми повідомляли, що улюблениця Ектора з "МастерШеф" Оля Мартиновська розповіла, як використовує за їжу: " Мені, безперечно, подобалося".

Також стало відомо, що Оля Мартиновська зізналася, кого не хоче відпускати, це не Ектор і Ярославський: "Ми стали міжнародною родиною".