Потап ніжно зізнався у коханні до Насті Каменських. Відповідна посада з'явилася на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український виконавець і продюсер Олексій Потапенко, відомий усім переважно як Потап, є вкрай популрною особливістю в Україні. З фоловерами він ділиться подробицями особистого життя, кар'єрних успіхах, а також іноді спілкується з шанувальниками у форматі сториз.

На честь Дня святого Валентина Потап опублікував спільну фотографію зі своєю дружиною, а також з маленьким песиком у руках. Свою фотографію він супроводжував ніжним зізнанням.

"Я вкритий щастям, як едельвейса пелюстками. Бо наші почуття – гірський кришталь. Я випивав до дна тебе, до божевілля. І ніс у руках, ніби святий грааль ❤️❤️ люблю тебе @kamenskux", - повідомив він.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Фоловери засипали Потапа безліччю позитивних коментарів.

"Яка ж, все-таки, наша мова ніжна і сповнена любові, в кожній букві ❤❤❤ ви неймовірно красива пара 😘будьте щасливі!"; "Які ж ви класні ❤️❤️"; "Діти вам бракує 🌹", - повідомляють вони.

Нагадаємо, що Настя Каменських зізналася, що вміє робити найкраще, набравши зайву вагу: "Як багато хто...".

Раніше ми повідомляли, що Настя Каменських у вазі 80 кілограмів здивувала українців: "Була вагітна, от і приховувала".

Також стало відомо, що чоловік Насті Каменських Потап показав тяжку втрату України у боях за Бахмут: "Міг не йти...".