Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла про те, як їй пощастило полюбити себе, і що вона для цього робить щодня.

Проникливий пост знаменитість опублікована на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. Маша Єфросиніна зізналася, що останнім часом її почали трохи підказувати фрази "полюби себе", "будь у моменті", "набути усвідомленості". Вона вважає, що останнім часом вони стали дуже поверховими та заїждженими.

Маша Єфросініна та Олексій Дурнєв. Фото: скрін youtube
Маша Єфросініна та Олексій Дурнєв. Фото: скрін youtube

Вона зізналася, що до неї часто звертаються жінки, і запитують: "Як полюбити себе?". І на це питання вона не має однозначної відповіді, адже на її думку це процес і непроста щоденна робота довжиною в життя, що вимагає віддачі.

"Я за конкретні події. Моїми основними правилами в непростому шляху до цієї самої любові до себе стали: спілкування тільки з тими людьми, з ким мені щасливо, цікаво, цікаво або повчально!; ретельний і системний догляд за своїм організмом і тілом! День у день я кажу йому "дякую", що з роками воно з вдячністю приймає турботу і трансформується на краще!; я навчилася сказати прямо людині, що мені неприємно і що мене не влаштовує", - розповіла вона.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Також для того, щоб виховувати любов до себе, Маша Єфросиніна іноді займається самотою. Також вона робить у житті лише те, що їй справді подобається.

[quote author=""]"Хоча якби займалася всім, що пропонували, то була б у десятки разів багатша.. Я працюю над тим, щоб не лаяти себе за ліньки. І мені зараз дуже цікаво, що конкретно зробили ви для себе на шляху до цієї любові?Без поезії і "в потоці і моменті", а конкретно?, - звернулася вона до українок.

Публікація Маші Єфросиніної, скріншот: Instagram
Публікація Маші Єфросиніної, скріншот: Instagram

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна навела красу та зізналася, яке бажання не дає їй спокійно жити: "Хочеться у норку".

Раніше ми повідомляли, що Маша Єфросиніна показала нові реалії життя з чоловіком Тимуром: "Психологічно не вистачало сил".