Відома українська телеведуча, блогерка, любителька відвертих нарядів, а також активний волонтер Олена Філонова, яка днями вирішила дати волю емоціям через "чорні" коментарі з приводу її "веселих подорожей під час війни", незважаючи ні на що дарувати відданим шанувальникам емоції.

Цього разу звабливий "ревізор" вирушила на дніпровську набережну в українську столицю. Тут зірка встигла застати неймовірну картину – процес полювання через лід.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Олени Філоновій у мережі Instagram.

Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram
Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram

[quote author=""]"Шукайте на прилавках своїх міст, свіжу рибу з Дніпра - зроблено в Україні. Боже, ото хлопці сидять, ловлять рибку. До речі, як улов? Добувачі", - прокоментувала ситуацію на льоду Олена Філонова. /quote]

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

На опублікованих кадрах можна побачити звичну для Києва картину – кілька десятків чоловіків займаються коханим хобі. Іноді вони навіть продають свій видобуток, але не всі ризикують вживати його в їжу, найчастіше - у котів виходить чудове перекушування.

Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram
Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram

Віддані шанувальники пам'ятають, що Олена Філонова частенько виходить на такі прогулянки, і одного разу їй вдалося в Гідропарку на Дніпрі врятувати великого птаха. Тоді було організовано цілий рейд із фанатів Олени та місцевого наглядача - птаха звільнили з крижаного полону.

Нагадаємо, "Мрії здійснюються...": Вікторія Булітко отримала в подарунок красуню з "Жіночого кварталу", які пристрасті.

Раніше повідомлялося, "Здоров'я у всі органи...": руда красуня Вікторія Булітко показала, як здійснити старі мрії.

Також, спокусливий "Ревізор" Олена Філонова перетворилася на Ейс Вентуру, рятуючи сонних голубів: "Друзі...".