Популярна українська телеведуча, блогерка, модель та зірка шоу "Ревізор" Олена Філонова, яка нещодавно відвідала кілька груп діток з Лисичанська в інтернаті та подарувала їм багато подарунків, продовжує радувати відданих шанувальників яскравими кадрами з життя.

Цього разу спокусливий "ревізор" Олена Філонова увійшла до ролі "злої бабки" і почала показувати, як живуть кияни за постійних відключень світла.

Про це стало відомо завдяки Stories Олени Філонови у мережі Instagram.

Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram
Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram

"Офігенно, нам дали світло рівно на десять хвилин, зате вся вулиця у нас сяє. У всіх є світло, а у нас немає світла. Якого хрону і так по двадцять годин без світла", - розповідає у новому відео Олена Філонова.

Популярні новини зараз
Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram
Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram

Ще можна помітити, що Олена Філонова не позбавлена ​​самоіронії, адже телезірка про себе написала на історії так: "Зла баба прокинулася. Дістали...". У новій історії можна спостерігати за тим, як у будинках навпроти є світло, а от із просторого балкона Олени Філонової, який вона нещодавно самостійно відремонтувала зі своїм майстром манікюру, нічого не видно.

У її будинку цілих 20 годин немає електрики. Справді, на тлі такої ситуації і не дивно, що зірка лається прямо в камеру.

Нагадаємо, Олена Філонова на день стала чарівницею заради маленьких українців та українок: "Не можна, язичок...".

Раніше повідомлялося, "Бабка почула і помчало...": чарівний "Ревізор" Олена Філонова підігріла брудні плітки, до сліз.

Також, спокусливий "Ревізор" Олена Філонова ризикнула на морозі пограти з язичком.