У 2021-му році зовсім не позитивні чутки, про які більшість тільки здогадувалися, підтвердилися. Позитив таки розлучився зі своєю дружиною Анею Андрійчук.

Колишня співака розповіла про розлучення у проекті "Життя відомих людей". Ведуча розпитала особисто, як дизайнерка пережила складний період і на які спроби йшла, щоб врятувати свою родину.

Із майбутнім чоловіком Аня познайомилася у юному віці.

"Це був удар по голові. Це було красиво, яскраво, як в американських казках про кохання", - ділиться дівчина.

2013 року Олексій та Аня зіграли весілля, а до цього 7 років зустрічалися. Довгий час Аня працювала менеджером знаменитостей. У 2015 році вона змінила рід занять – взялася за дизайн. Поштовхом стала підтримка подруги Насті Каменських.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Кілька років тому подружжя вирішило роз'їхатися.

"Ми зустрілися ... ми плакали удвох ..." , - згадує Аня.

Позитив. Фото: Instagram
Позитив. Фото: Instagram

У своєму інтерв'ю Позитив ніжно згадував про дружину, а якоїсь миті розплакався. Пізніше стало відомо, що причиною розлучення стала його зрада з партнеркою на "Танцях із зірками" Юлією Сахневич.

Однак Аня запевняє, що причина в різних інтересах. З розлученням дівчина справлялася за допомогою йоги та мандрівок.

Колишнє подружжя з повагою ставиться одне до одного, проте на нові побачення Аня не наважується.

Нагадаємо, що фото 18-річної Насті Каменських без одягу побачили все, колишня Позитива, і тут в ударі: "Бублик, ще попереду".

Раніше ми повідомляли, що Позитив упевнений, що ворог ніколи не подолає українців через одну особливість: "Сотні одиниць техніки".