Молода дружина відомого українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова зізналася, скільки заробляє на віданні свого Instagram.

Про це молода мама та блогерка розповіла журналістам програми "Зірковий шлях", яка виходить на телеканалі "Україна".

Катерина Репяхова активно розвиває свою сторінку у соцмережі в Instagram. Зараз на сторінці блогера майже 2 тисячі публікацій, переважно це фотографії з фотосесій, з подорожей, знімки із зірковим чоловіком та сином Мишком. Кожен її пост набирає від 5 до 40 тисяч лайків.

Павлік та Реп'яхова. Фото: Instagram
Павлік та Реп'яхова. Фото: Instagram

Катерина Репяхова зізналася, що спочатку рідні не сприймали цю справу всерйоз, адже вони не вірили, що це заняття може давати дохід.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Тому що заробітку ще не було такого. Коли реально побачили, що це моя робота, що мені це приносить заробіток, задоволення, що це мій сенс життя частково, не основний, звичайно, але все ж таки, почали ставитися серйозніше і допомагають. Віктор ще не розумів, навіщо стільки фотосесій мені потрібно. Ще навіщо мене?". Кажу: "Людям же треба, ми потрібні всі разом, якщо тебе не буде, одразу подумають, що щось не так". Але зараз уже чоловік настільки звик до фотосесій, до всього цього – я тішуся" , - каже Репяхова

Катя Репяхова, фото: Instagram
Катя Репяхова, фото: Instagram

Катерина Репяхова зізналася, що доки її Instagram почав приносити заробіток, їй довелося чимало в нього інвестувати. Однак це був необхідний етап, щоб почати заробляти.

"Пост і серія сторіс коштує 15 тис. гривень, а просто пост – від 8 до 10 тисяч гривень. Дивлячись який місяць. Грудень був, наприклад, активний. Можливо близько 10 тис. дол. Ну і вклала відповідно перед цим у листопаді я понад 5 тис. дол точно", - підсумувала блогер.

Нагадаємо, що Віктор Павлик розповів про що шкодує після народження їх із Катею Репяховою сина: "Водночас на моїх очах...". Батьківство над Михайлом свідоміше, запевняє Віктор Павлік.

Також стало відомо, що Віктор Павлік мрійливо пригорнувся до пружних грудей красуні на очах у дружини Репяхової: "Ох ви дали".