Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників та дуже активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram.

Анна Трінчер відносно нещодавно стала дружиною блогера Олександра Волошина. У багато моментів сімейного життя парочка часто присвячує шанувальників, тому не могла приховати те, що після весілля вони підписали шлюбний договір, який захищає їхнє майно у разі розлучення.

Трінчер і Волошин, кадр з весільного відео
Трінчер і Волошин, кадр з весільного відео

Співачка була у сварці з мамою довгий час перед розписом. Загалом сім'я Трінчер не в захваті від її вибору, але у результаті всі змирилися. Проте ідею про шлюбний договір підкинула саме мама Анни, як повідомив Волошин.

Олександр запевняє, що гроші дружини йому не потрібні, а між ними справді щире кохання.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

"У нас з Анею, кохання для камер 🤮 Так кричать дивані критики в коментарях у Тік-Тоці та інших майданчиках) А ще одним "псевдо-підтвердженням" для них, став момент, коли ми розповіли про шлюбний договір", - зазначив він.

Скриншот з Instagram, Волошин
Скриншот з Instagram, Волошин

Блогер не бачить нічого поганого в шлюбному договорі, а навіть навпаки, його підписують люди, які можуть і хочуть розвиватися, і тут не йдеться про недовіру один до одного.

"Якщо чоловік не дає жінці працювати, розвиватися, не збирається допомагати з дитиною, скидає на дівчину всі домашні справи - то в такому випадку, ні про який шлюбний договір мови йти не може. Якщо розраховуєш на дружину домогосподарку, то будь готовий, у разі розставання - віддати половину. Тому вважаю шлюб, який підкріплений шлюбним договором, набагато міцнішим, ніж без нього", - додав Волошин.

Нагадаємо, Анна Трінчер вирішила поекспериментувати, але одразу усвідомила помилку: "Досі попа болить"

Раніше ми писали про те, що Анна Трінчер зважилася на кардинальні зміни у зовнішності: "Показалась Лобода"

Як повідомляв Знай.ua, безсоромниця Анна Трінчер натягла прозору білизну і показала, якою її бачить Волошин: "Господи"