Український співак та автор пісень Артем Пивоваров, який займається сольною та досить успішною кар'єрою, окрім іншого, є активним користувачем соцмережі Instagram.

Шанувальники знають, як динамічно та яскраво Артем Пивоваров виступає на концертах, повністю віддається музиці та людям у залі. Іноді він піднімається на велику висоту, стрибає і все в такому дусі, і його витівки, на превеликий жаль, цього разу обернулися плачевно.

Артем Пивоваров, скріншот з відео
Артем Пивоваров, скріншот з відео

У Польщі під час туру з артистом стався нещасний випадок, але він не розповів подробиць фанатам, а просто показав відео, де його ногу "реанімує" лікар. Після травми він все ж таки вирішив продовжити концерт, але до слухачів вийшов уже з перев'язкою.

Після виступу його оглянув лікар і з побаченого на кадрах можна зрозуміти, що вдарився співак серйозно, адже на нозі була величезна шишка. Зіркові колеги та віддані фанати висловили співчуття та побажали Артему якнайшвидшого одужання.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Коментарі - instagram.com/pivovarovmusic/
Коментарі - instagram.com/pivovarovmusic/

Коментарі - instagram.com/pivovarovmusic/
Коментарі - instagram.com/pivovarovmusic/

А ось реакція його мами була гнівною. Жінка навіть не стримала матів, але артист спробував її заспокоїти.

"На**ра ти стрибаєш? Це триндець", - написала вона синові.

Листування Пивоварова з мамою, Insta Stories
Листування Пивоварова з мамою, Insta Stories

Нагадаємо, "Я збрехав...": напівголий Артем Пивоваров розчарував українок, а дівчатка так хотіли

Раніше ми писали, що Артем Пивоваров покрутив яєчка хейтерам: тепер двічі подумають

Як повідомляв Знай.ua, Артем Пивоваров спробував потрапити у фонограму і викрили: "Хороша спроба"