Багатьом українцям бракує мотивації ходити на тренування до спортзалу регулярно, Даша Ульянова показує, як не втратити ентузіазм.

У своєму Instagram Даша Ульянова відома модель та блогерка, яка виграла в шоу "Холостяк 10" та пізніше стала ведучою музичного шоу на телебаченні, похвалилася як швидко вбирається, щоб потрапити на тренування.

Даша Ульянова. Фото: Instagram
Даша Ульянова. Фото: Instagram

На тренування, всім гарної неділі, - заявила Даша.

Дівчина показала, як швидко вбирається, від стану рушника на оголеному тілі, до повної готовності, та виходу в тренажерку. Як відомо, Даша постійно тренується, щоб підтримувати своє тіло у ідеальному стані.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Даша Ульянова. Фото: Instagram
Даша Ульянова. Фото: Instagram

У коментарях підтримали красуню, та написали багато приємних слів на адресу дівчини.

"Красуня", "Класна", "Яка киця", "Клас така мілашка, дуже", "Яка класна фігура", "Просто чарівна принцеса", " Дуже гарна і стильна, а якими парфумами користуєтесь?" - написали коментатори.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Даша Ульянова зробила декілька фото з "зіркою" та потішила українців: "Яка ж вона бусінка".

Як повідомляв "Знай.ua", "на секунду відволікся...": зірка "Холостяка" Даша Ульянова потрапила в аварію, фанати всі на нервах.

Також "Знай.ua" інформував, що "генітальний суп" за домашнім рецептом зірки "Холостяка" Даші Ульянової: виглядає апетитно.