Відома українська блогерка, модель, зірка телебачення та переможниця романтичного реаліті "Холостяк" Даша Ульянова, яка днями поділилася рецептом "генітального супу", поділилася дуже тривожною новиною. Справа в тому, що Даша потрапила у ДТП.

Даша Ульянова поділилася подробицями своєї невеликої аварії, а також встигла розповісти про винуватців цього інциденту. Шанувальники переживали, і не могли дочекатися, поки зірка сама все розповість. На щастя, Ульянова вийшла в мережу і все подробиці розповіла.

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Даші Ульяновій у мережі Instagram.

Stories Даші Ульянової, скріншот: Instagram
Stories Даші Ульянової, скріншот: Instagram

[quote author=""]"Випереджаючи питання: зі мною все ок, з машиною, на диво, теж. Але ця ситуація була для чогось мені дана. Потрібно бути завжди уважнішою. ​​Завжди!", - розповіла Даша. quote]

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Пізніше Даша вирішила розповісти про людей, які, як каже зірка, виявилися винуватцями дорожнього інциденту: "Якісь малолітки, вибачте. Але їм реально років по 18. Хлопець із дівчиною. І він такий каже. Блін ось на секунду відволікся. Ну бл*хя, і так зрозуміло, що навіть на секунду не можна відволікатися.

Stories Даші Ульянової, скріншот: Instagram
Stories Даші Ульянової, скріншот: Instagram

Сама ж зірка мережі поки що не надала знімків чи відео з місця ДТП, проте ми сподіватимемося, що все справді обійшлося "легким переляком" для всіх учасників цієї дорожньої пригоди.

Нагадаємо, "Генітальний суп" за домашнім рецептом зірки "Холостяка" Даші Ульянової: виглядає апетитно.

Раніше повідомлялося, "Ти мене бачиш...": красуня Даша Ульянова закрилася у під'їзді з профі, руки все пам'ятають.

Також, Даша Ульянова з "Холостяка 10" пішла з Instagram: "Всі втомилися і я теж".