Популярна українська блогерка, модель та переможниця шоу "Холостяк" Даша Ульянова, яка буквально днями застрягла в ліфті лише на три хвилини, продовжує радувати своїх шанувальників цікавими кадрами із життя.

На цей раз Даша поділилася свіжим фото, яке зробив її улюблений фотограф. Особливість даного кадру в тому, що Даша та майстер фото спеціально для нового сета зайшли до старого київського під'їзду, щоб додати знімкам виняткового шарму.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Даші Ульяновій у мережі Instagram.

Stories Даші Ульянової, скріншот: Instagram
Stories Даші Ульянової, скріншот: Instagram

На свіжому знімку уважні шанувальники можуть побачити, як все відбувається насправді. Тут навіть і верхній одяг зірці не знадобився.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У своїй модельній манері Даша прийняла позу, в якій вона сперлася на сходові перила, прикрила очі і склала руки, як і зажадав фотограф. Чудова поза, яка подобається шанувальникам.

Також можна побачити, що Даша обрала для сета сіру туніку і одягла на голову оригінальний аксесуар - різнокольорову хустку, яка чудово доповнила її лук.

Нагадаємо, Даша Ульянова з "Холостяка 10" пішла з Instagram: "Всі втомилися і я теж".

Раніше повідомлялося, "Він почав...": змерзла Даша Ульянова в темряві впоралася за три хвилини, ноги не втомилися.

Також, Даша Ульянова з "Холостяка 10" зізналася, що її тригеріт у стосунках із чоловіком: "Всі зраджують і він...".