Переодягалки наживо стали популярними, та блогерки користуються перевагами, щоб похизуватися фігурою та показати як сидить одяг.

Дружина відомого музиканта Віктора Павліка, блогерка Катя Репяхова, у своєму Instagram похвалилася новим стилем, який не викликала всецілого захвату у шанувальників.

Катерина Репяхова. Фото: Instagram
Катерина Репяхова. Фото: Instagram

Репяхова нарядила одну сорочку. та з'явилася у ефірі відео з тендітними красивими ніжками у одній білій сорочці. І хоча дівчина потім наділа балахонисті джинси, кадри з ніжками запалили мережу.

Катя Репяхова. Фото: Instagram
Катя Репяхова. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

У дописі Катерина розповіла, що нещодавно в неї запитували про джинсову спідницю.

На цей раз я обрала класичні прямі джинси та сорочку з кантом. Цікава альтернатива звичайній білій. Бренд дарує моїм підписникам приємну знижку 10% на товари по повній вартості. - написала Катя.

Катя Репяхова. Фото: Instagram
Катя Репяхова. Фото: Instagram

У коментарях написали, що балахон Каті не личить:

"Балахон не дуже", "Дуже гарно", "Так собі", ""Класссс", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що збагрила сина на Павліка та подалась в моделі: Катя Репяхова засвітила стрункі ніжки у коротеньких шортиках.

Як повідомляв "Знай.ua" Віктор Павлік розповів про що шкодує після народження їх із Катею Репяховою сина: "Водночас на моїх очах...".

Також "Знай.ua" інформував, Віктор Павлік знайшов собі нову красуню Аніту, 14 лютого слухав слова про почуття не від Репяхової: "Нехай вам хтось любить, як я".