Віктор Павлік якось розповів про те, як син змінив його життя. Відповідне відео з'явилося на інстаграм-порталі ЖВЛ.

Відомий український співак Віктор Павлік має багатотисячну армію шанувальників. Тому він досить активний у своєму Instagram. Тут він ділиться новими фотографіями чи цікавими моментами із життя.

Фото зі сторінки Віктора Павліка
Фото зі сторінки Віктора Павліка

Як відомо, 14 червня 2021 року молода дружина Віктора Павліка Катерина Рєпяхова стала мамою. Вона народила сина, якого вирішили назвати Михайло. Малятко вже понад півроку, і співак розповів журналістам, що саме він є сенсом його життя.

"Михайло – сенс життя на сьогоднішній день мій. Дуже переживаю. Намагаюся максимально бути реалістом, і водночас на моїх очах росте моє найголовніше продовження роду", - повідомив він.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Катя Репяхова та Віктор Павлік, фото з Instagram
Катя Репяхова та Віктор Павлік, фото з Instagram

Також Віктор Павлік зазначив, що дуже шкодує, що не приділяв достатньо часу своїм старшим дітям через гастролі. Проте батьківство над Михайлом свідоміше, запевняє Віктор Павлик.

Нагадаємо, що Віктор Павлік показав, як красуні намагаються попою, поки Репяхова хизується в трусах. Віктор Павлік поділилася спокусливим відео інших дівчат, доки Катя Репяхова теж намагається на камеру.

Раніше ми повідомляли, що Віктор Павлік мрійливо пригорнувся до пружних грудей красуні на очах у дружини Репяхової: "Ох ви дали".

Також стало відомо, що Каті Репяхової довелося це випрошувати, але мама була рада допомогти: тепер тільки так.