Учасниця 12-го сезону "Холостяка" Саша Мудра розповіла про спілкування з Алексом Топольським після закінчення реаліті-шоу.

За словами дівчини, вона не приховувала, що листувалася та спілкувалася з "бізнесменом" і після зйомок. Пройшло чимало часу з того моменту, тому вже зараз Саша перебуває у стосунках із американським бізнесменом.

Саша Мудра з "Холостяк"-12, фото: Знай.ua
Саша Мудра з "Холостяк"-12, фото: Знай.ua

Саша Мудра розповіла, що після закінчення "Холостяка" Алекс почав писати всім дівчатам. І їй у тому числі. Наприклад, за день до війни він запропонував зустрітися зі словами "Слухай, може, підемо кави вип'ємо?", що здивувало Сашу... вона думала, що їх зніматимуть приховані камери.

А в день початку повномасштабної війни він заявив їй, що виїжджає з України до Кишинева і запропонував приїхати. Але Сашу Мудру подібні "пропозиції" не вражають. Дівчина звикла, що якщо її кудись запрошують, то надсилають машину чи купують квиток.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Саша Мудра з "Холостяк"-12, фото: Знай.ua
Саша Мудра з "Холостяк"-12, фото: Знай.ua

Згодом Алекс написав їй довге сентиментальне повідомлення, в якому розповів, як заступався за неї під час кожного епізоду шоу, додаючи, що коли чоловікові подобається жінка, він простить їй усе.

Але найдивовижніше сталося потім. Адже Саша зателефонувала Алексу. Якоїсь миті дівчина зізналася йому, що вже зустрічається з іншим, а потім Топольський сказав наступне.

"Я йому даю два місяці, ти не будеш з ним щаслива", - заявив він.

А на запитання Саші Мудрої - з ким же вона буде щаслива - холостяк запропонував їй прилетіти на Балі і "дізнатися".

Нагадаємо, "Один одного відігрівали": "Холостяк" Топольський згадав про інтим із Сашею Мудрою у холодному басейні

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Алекс Топольський побоявся любити через ризик: "Скінчилося плачевно..."

Знай.ua писав, Григорій Решетник наїхав на "Холостяка" Топольського та учасниць 12 сезону: "Це вже смішно"