Відомий співак, власник найпишніших вусів та Народний артист України Павло Зібров показав молоду красуню, заради якої готовий схиляти світи. Фото він опублікував на своїй сторінці у соцмережі instagram.

Павло Зібров часто радує шанувальників новими фото та відео, на яких показує моменти як з особистого життя, так і пов'язані з творчою діяльністю. На цей раз артист похвалився дорогою серцю красунею і це не дружина Марина.

Павло Зібров. Фото: скрін youtube
Павло Зібров. Фото: скрін youtube

Так, Павло Зібров вразив фото зі своєю дочкою. Він дуже тепло привітав її з днем ​​народження та зазначив, що заради неї готовий навіть прихилити світи.

"Я прихилю тобі світи, щоб у добрі зростала ти, доню, сонечко моє. Дорога моя Діаночко! Для нас із мамою сьогодні найщасливіший день, бо народилася ти – найдорожчий скарб у світі. Ти наша гордість, наша радість, наше життя "Ми з тобою найкраща команда, я вдячний тобі за все, що ти робиш для мене!", - написав артист.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Шанувальники приєдналися до зіркового батька та привітали дівчину.

"Дивлячись на вашу родину і сама стаєш щасливішою! Вітаю чарівну Діану і всю вашу родину!", "Неймовірна", "Світного неба, справжнього жіночого щастя та міцного кохання!!!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Павло Зібров переключився на Анну Трінчер і викликав агресію у своєї доньки: "Тату, ти теж міг би..."

Також наш портал інформував, Павло Зібров показав, з ким насолоджується ранковою тишею, і це не дружина Марина: "Справжня красуня".

Крім того, ми писали, Павло Зібров оточив турботою тих, хто пройшов жахи війни, але не зломився: "Мужність в очах".