Нещодавно ми обговорювали інтерв'ю учасниці 12-го сезону "Холостяка" Саші Мудрої, яка програла у фіналі.

Там вона зокрема розповіла про спілкування з Алексом Топольським після закінчення реаліті-шоу. За словами дівчини, вона й не приховувала, що листувалася та спілкувалася з "бізнесменом" після зйомок.

Саша Мудра, скріншот: Youtube
Саша Мудра, скріншот: Youtube

Катя Лозовицька вирішила відповісти, що стосується цього інтерв'ю, адже Мудра "пройшлася" і по ній, назвавши переможницю "Холостяка" нудною, навіть припустивши, що ні про яку любов до Алекса і не йшлося. У Instagram Stories Катерина зізналася, що інтерв'ю не дивилася, а дізналася про те, що про неї там сказано завдяки повідомленням інших людей.

— Бачила інтерв'ю мудрою?

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

— Там, де вона коментує тебе. Та не цікаво це мені. Я особисто собі не дозволяю публічно давати оцінку якостям, почуттям інших людей, щоб здаватися кращою. Інше мене не хвилює.

Катерина Лозовицька, скріншот: Instagram Stories
Катерина Лозовицька, скріншот: Instagram Stories

Катерина Лозовицька вважає, що ті люди, які дозволяють собі називати її "нудною", дуже погано її знають. А ще розповіла про те, з яким чоловіком ніколи не будуватиме стосунків. Можливо, частина цього стосується Алекса.

За її словами, не варті уваги ті, хто не поважає жінок, не відповідає за свої слова і тих, хто не готовий брати на себе відповідальність.

Катерина Лозовицька, скріншот: Instagram Stories
Катерина Лозовицька, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, "Один одного відігрівали": "Холостяк" Топольський згадав про інтим із Сашею Мудрою у холодному басейні

Як повідомляв "Знай.uа", Григорій Решетник наїхав на "Холостяка" Топольського та учасниць 12 сезону: "Це вже смішно"

Знай.ua писав, "Чи було в ліжку ідеально?": "Холостяк" Топольський відповів про інтим з Катею Лозовицькою після фіналу