Відома співачка Аліна Гросу регулярно тішить шанувальників своєю творчістю та свіжими постами у Instagram, де за нею стежить близько 460 тисяч людей. Окрім музики, вона також займається акторською майстерністю та успішно знімається у серіалах.

Аліна Гросу показала зворушливе фото зі своїм молодшим братом, який народився у 2017 році і незабаром піде до першого класу, що дуже хвилює співачку. Також вона наголосила, що навіть не помітила, як подорослішав хлопчик.

Скріншот з Instagram, Аліна Гросу
Скріншот з Instagram, Аліна Гросу

Зірка побувала у рідних Чернівцях, провела час із сім'єю, завдяки чому зарядилася енергією, але в результаті їй довелося виїхати, як би сильно вона цього не хотіла.

"Ні на секунду не хотіла би покидати рідні стіни, бо ніде так не добре, як вдома 😔 Але мушу знову їхати, летіти… на навчання. На мене чекає дуже довга дорога", - поділилася вона.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Плани у Аліни грандіозні, а пов'язані вони з рідною країною, яка вже майже рік існує в умовах війни. Гросу хочеться, щоб увесь світ говорив про Україну, але не лише через музику. Їй вдалося заінтригувати та викликати розчулення шанувальників.

Коментарі - instagram.com/alina_grosu/
Коментарі - instagram.com/alina_grosu/

Раніше ми писали про те, що похресниця Ірини Білик Аліна Гросу знайшла в собі сили розповісти про зради: "Довгий час мовчала"

Також портал Знай. ua писав, що Аліна Гросу перенесла ще одну операцію, але не все пройшло гладко: "Думала видертися, але..."

Як повідомляв Знай.ua, Аліна Гросу прикрила "кавунці" тоненькими смужками тканини, шанувальники крутять носом: "Багато всього штучного"