Популярний гуморист, учасник Ліги сміху, а також популярний блогер Влад Шевченко показав кожного українця після 10 днів без відключень електроенергії. Забавний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Влад Шевченко обожнює жартувати на гострі соціальні теми та піднімати українцям настрій навіть у найскладніші моменти. Свій гумор він представляє у вигляді коротеньких роликів, які змушують посміхатися щонайменше цілий день.

Влад Шевченка. Фото: скрін youtube
Влад Шевченка. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Влад Шевченко вирішив посміятися з того, як почуваються українці, коли вже 10 днів не відбуваються погодинні відключення світла. Гуморист посміявся, що багато хто, в тому числі і він, приготувався до життя без електрики і накупив багато свічок, павербанків і газових балонів. В результаті все це добро виявилося непотрібним.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Українці оцінили нову роботу гумориста і щиро посміялися.

"Боюсь звикнути до розкоші", "Газовими балонами москву палити", "Коли я побачила, що впали ціни на павербанки, я згадала, що дійсно вже довго не вимикали світло. Коли вже на яйця ціни впадуть", "Краще так, ніж без світла сидіти", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Влад Шевченко з "Ліги сміху" розсмішив справжньою причиною масових обшуків в Україні: "Джонсонюк загубив шапку".

Також наш портал інформував, Влад Шевченко з "Ліги сміху" розсмішив пародією на друга, який має кожного: "Все знає і вірить у нумерологію".

Крім того, ми писали, гуморист із "Ліги сміху" Влад Шевченко розкрив справжню причину візиту Зеленського до Великобританії: "Секретна зброя".